Utställningar
Sedan 1989 har jag varit fullt sysselsatt med att producera utställningar- framför allt på Riks- utställningar (89-97), Framtidsmuseet(97-98) och tekniska Museet i Sth(99-2002) mellan 2007 - 2009 på Vänermuseet och under 2011 på Kungajaktsmuseet Älgensberg.
Bland de första utställningarna är "Från äggkartong till hönshus" ett litet, lätt flyttbart äggkläckningshus på turné till bibliotek och förskolor. Liten i utställningsvärlden med med de riktigt stora frågorna som liv och död, om djurens rätt och människan som tar sig rätt mm.

BARNENS BORG (2003-2006) är en i raden av utställningar. Det är en gammal utställningsidé om barnens rätt. Arbetsgruppen i Föreningen Barnens Rätt arbetar stadigt fram en mobil utställning som ska kunna turnéra i fem stora trailers runt om i hela Europa. Nedlagd.

Från nov. 2007 till april 2009 arbetade jag som projekledare/konstnärlig ledare på VÄNERMUSEET. Min uppgift var att bygga om ett par mindre utställningar i museet. Jag fick med chefen i att bygga ett helt nytt museum med tydligt perspektiv på Vänern.

Klicka på bilderna så kommer ni in till några av utställningarna.
http://www.kafng.se/bilder/tummar/222.php


Vänermuseet och Vänern - Vild, vacker och väldig

BARNENS BORG – för barnens rätt!
Böcker
Pellesexperiment
Form
Märkstan
Utställning
BARNENS BORG...
Sm rt...
Noas Express...
FRitT FR...
Nu ska...
Vänermuseet ...
Media
Projekt/events
Pressklipp
CV
Sm@rt on Tour
Noas Express - för livets myller och mångfald
FRitT FR@M - Nu ska ni vara var så goda! Vänermuseet

KAFNG i Sverige | Telefon: 0704 61 20 51 | E-post: pelle@kafng.se